Mėnesio archyvas: 2014 m. liepos mėn.

Kieto kuro katilai internetu: ar verta?

Šiais laikais kiekviena minutė yra svarbi ir laikas kainuoja brangiai ir ne visada turime pakankamai laiko net ir įsigyjant svarbius ir brangiai kainuojančius daiktus. Vienas iš tokių daiktų yra kieto kuro katilai, kuriuos įsigyjant reikėtų atlikti gerą analizę. Tačiau ar verta kieto kuro katilus įsigyti internetu? Tai ir aptarsime šiame straipsnyje.

kieto kuro katilaiKokio galingumo kieto kuro katilas reikalingas, kiek ir kokių priedų reikės įsigyti kartu su katilu ir į kitus specifinius klausimus geriausiai atsakys specialistas, kuris montuos įsigytą kieto kuro katilą, todėl visų pirma pasikonsultuokite su juo tiek renkantis internetu tiek įprastoje parduotuvėje.

Nuvykimas į prekybos vietą

Norint patekti į įprastinį prekybos centrą, tam reikės skirti laiko ir šiek tiek kainuos. Renkantis internetu užtruksite keletą sekundžių ir jau būsite vietoje.

Informacija apie kieto kuro katilus

Renkantis kieto kuro katilą prekybos centre pagrindinis privalumas yra tai, kad prekę galėsite apžiūrėti iš arti, tačiau tikriausiai reikės apvažiuoti keletą parduotuvių ir sugaišti daug laiko, ypač jeigu negyvenate arti prekybos centro. Renkantis internetu galėsite surasti didžiausią kiekį duomenų skaitant aprašymus, nagrinėjant nuotraukas, filmuotą vaizdinę medžiagą bei konsultuojantis su specialistais internetu niekur neišeinant iš namų.

Laikas pagalvoti ir nuspręsti

Renkantis kieto kuro katilą prekybos centre labai dažnai žmogus neturi pakankamai laiko nuvykti keletą kartų, pasvarstyti ir veikiamas vadybininkų nusprendžia pakankamai greitai. Tačiau pasitaiko, kad grįžus namo atsiranda dvejonės arba sužinoma, kad buvo galima pasirinkti geresnį variantą arba įsigyti tą pačią prekę už geresnę kainą. Kitaip tariant jums nepaliekama laiko apsvarstymui ir geriausio sprendimo priėmimui.

Kieto kuro katilų palyginimas

Prekybos centre perskaitote vienos prekės duomenis, tuomet prieinate prie antros, trečios ir t.t. Po kurio laiko jau pamirštate kas buvo parašyta pirmoje, todėl vėl tenka grįžti atgal. Šiuo atveju renkantis internetu specialios filtravimo sistemos suteikia galimybę sumažinti paieškos apimtį. Jeigu žinote savo kainos ribas, jas ir pasirinkite, jeigu žinote kokio galingumo kieto kuro katilai jus domina, paiešką galėsite dar labiau susiaurinti. Pavargote nuo duomenų kiekio? Padarykite pertraukėlę ir sugrįžkite tada, kai būsite pailsėję.

Kokiu laiku rinktis?

Norite kieto kuro katilą rinktis sekmadienį ar pietų pertraukos metu, o gal atsilaisvinote tiktai vėlai vakare? Kieto kuro katilai internetu pasiekiami 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Jeigu jums iškilo klausimų, tačiau vadybininkas nėra prisijungęs, tiesiog parašykite elektroninį laišką ir užduokite klausimus, į kuriuos jums reikalinga papildoma informacija. Po kurio laiko visus jums rūpimus atsakymus surasite elektroninio pašto dėžutėje sekančio prisijungimo metu.

Atsiskaitymas

Tiek vienu tiek kitu atveju jums bus pasiūlyta keletas atsiskaitymo variantų. Įsigyjant kieto kuro katilus prekybos centre galite atsiskaityti grynais, kortele ar lizingu. Įsigyjant internetu dažniausiai galėsite atsiskaityti bankiniu pavedimu, lizingu bei grynaisiais, kai jums pristatys prekę.

Kuro katilo kaina

Nors ir įprastose parduotuvėse ir internetinėse galima surasti tokius pačius kieto kuro katilus, tačiau gana brangiai kainuoja jų išlaikymas ir sandėliavimas parduotuvėje. Renkantis internetu kieto kuro katilų išlaikymo kaštai mažesni, todėl ir kaina paprastai mažesnė. Dažnai katilų pristatymas įskaičiuojamas į prekės kainą. Įskaičiuokite ir išlaidas važinėjantis po prekybos centrus.

Taigi ar verta kieto kuro katilus įsigyti internetu?

Apibendrinus aptartus niuansus galima teikti, kad pagrindinis trūkumas perkant internetu yra tai, kad negalite paliesti prekės ir jos gyvai apžiūrėti, tačiau daugumas kitų faktorių ne tik nenusileidžia pirkimui iš prekybos centrų, tačiau ir lenkia, todėl atsakymas į pagrindinį klausimą: Taip, verta!