Mėnesio archyvas: 2020 m. lapkričio mėn.

Kaip pasikeitė komercinės patalpos Vilniuje?

Šiuolaikinės komercinės patalpos Vilniuje tampa modernumo, funkcionalumo ir estetikos sinteze, atitinkančia individualius verslo poreikius. Vis labiau griežtėjantys darbuotojų ir klientų reikalavimai ragina verslo sektorių ieškoti patogesnių, šiuolaikinio gyvenimo ritmą ir būdą atitinkančių patalpų, kuriose patogiai jaustųsi tiek darbuotojai, tiek įmonės klientai ar partneriai.

Kaip komercinės patalpos atrodė anksčiau?

Komercinės patalpos VilniujeIlgą laiką komercinėms patalpoms nebuvo skiriamas ypatingas dėmesys. Verslas tiesiog norėjo po vienu stogu suburti visus įmonės darbuotojus, pernelyg neinvestuodamas nei į jų patogumą, nei į pačių patalpų estetiką ar funkcionalumą. Ilgą laiką daugiau dėmesio buvo skiriama atskirai esančioms erdvėms, o verslo centrai buvo statomi palyginti retai. Be to, svarbų vaidmenį atliko kaina, todėl patalpos buvo perkamos ar išsinuomojamos, neatsižvelgiant į jų lokacijos vietą ir susisiekimo galimybes, t. y. daugiau dėmesio sulaukdavo ne funkcionalesnės, o pigesnės erdvės.

Vis dėlto, keičiantis laikams buvo suprasta, kad darbuotojų lūkesčių neatitinkančios patalpos gerokai sumažina dirbančių asmenų motyvaciją, antra, nepatogioje miesto vietoje esančias erdves yra gerokai sunkiau pasiekti tiek darbuotojams, tiek įmonės klientams, dėl ko gali nukentėti ir pats verslas. Galiausiai, buvo suprasta, kad komercinės patalpos atlieka ir svarbią įmonės prestižo formavimo funkciją, padeda formuoti verslo veidą ir kurti teigiamą bendrovės įvaizdį.

Kaip atrodo šiuolaikinės komercinės patalpos Vilniuje?

Skaityti toliau