Mėnesio archyvas: 2018 m. gruodžio mėn.

Kaip įrengti apartamentus poilsiautojams

Kurortuose plėtoti turizmą ir nuomoti apartamentus apsimoka, ar tai būtų Pajūrio terasos, ar kažkoks kitoks nekilnojamasis turtas.

Populiariausi kurortiniai miesteliai

Kažin ar apsimokės užsiimti turizmu tokiuose miestuose kaip Varėna ar Šakiai, kur nėra lankytojų ir lankomumo priežasčių. Populiariausi kurortai yra Palanga (Pajūrio terasos), Šventoji, Nida, Druskininkai, Birštonas, dar keletas mažesnių gražių miestelių, tokių kaip Merkinė. Štai tokiose vietose ir verta nuomoti būstą turistams, poilsiautojams. Tik kaip tai padaryti?

Naujas butas – didesnė paklausa

Pirmiausia reikėtų apsispręsti, ar investuosite į naują butą, ar į seną trobelę, namelį, butą sename daugiabutyje. Abiem atvejais kažką padaryti įmanoma, tačiau reikėtų galvoti apie tai, ką galėsite brangiau išnuomoti, ir kokia to būsto vertė bus vėliau, praėjus kažkiek laiko. Aišku, kad geriau visada pirkti naują būstą, naują butą naują kotedžą, namą ir pan. Tai yra daug likvidesnė investicija, o kurortiniuose, turistiniuose nameliuose tai yra butas, kuris visada išlieka brangus ir jį bus galima gerai parduoti netgi vėliau.

Bute turi būti visi patogumai

Skaityti toliau