Mėnesio archyvas: 2014 m. gegužės mėn.

Pagalvių valymas: švaraus miego link

Normalu, kad gaminiai iš pūkų, plunksnų ar kitų panašaus tipo medžiagų dėvėjimosi metu nebeišlaiko tokios geros formos, tampa dėvėti, galiausiai – jaučiamas nelabai malonus kvapas. Tokio tipo turimas pagalves tiesiog būtina periodiškai valyti. Kitu atveju jos taip sudulka, kad jose apsigyvenusios mini erkytės gali pažeisti jūsų galvos odą. Žinoma, tai ne būtinybė, tačiau jei ne toks nemalonumas, tai susigulėjusi ir nepatogi vieta nakties metu padėti galvą. Cheminis pagalvių valymas pats geriausias pasirinkimas tiems, kurie nenori pirkti naujos, tačiau turima nebedžiugina. Tad jei esate vienas tokių žmonių – verta pagalvoti apie tokias paslaugas teikiančias įmones. Jas galime rasti visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Žinoma, šiuo atveju laimi Vilnius ir Kaunas, kurie siūlo daugiausia pasirinkimų, o tuo pačiu ir konkurenciją, kurioje laimi vartotojas.

Nelaimės lovoje

Be anksčiau minėtų priežasčių, kad pūkai sugula ir pagalvės tampa paprasčiausiai nebe tokios funkcionalios. Pasitaiko atvejų, kad netyčia gulėdami lovoje su puodeliu rankoje kavą išpilame ant pačios pagalvės arba sultis, arba arbatą… Rezultatas – sulipusios plunksnos, kurios sugadina pagrindinę tokios pagalvės funkciją. Vienintelė likusi išeitis galinti padėti ją grąžinti į gyvenimą – pagalvių valymas. Juolab, tokio tipo pagalvės yra gana brangios ir apskritai, šiuo metu tokių rasti yra gana sunku.

Profesionalų darbas

Kad pagalvėje esantys pūkai ir plunksnos būtų vėl tokios, kaip naudojimo pradžioje – būtina naudoti tam tikrus, specialius preparatus. Kaip geriausia valyti tokio tipo medžiagą su jos turiniu žino profesionalai, tad jie jums gražins kvepiantį, švarų ir vėl kokybišką daiktą. Kuomet valymas būna baigtas, pūkai perpilami į naujus pagalvių maišus. Valymas būna atliekamas naudojantis specialiomis mašinomis, tad namuose tikrai tokio pat rezultato pasiekti, deja, nepavyks.

Tikrų pūkų pagalvės turi gana didelę kainą, krui tikrai prieinama ne kiekvienam. Norint turėti švarų, kvepianti ir kokybišką daiktą reikia tinkamai juo rūpintis. Išvalymo variantas yra kur kas ekonomiškesnis, pasinaudokite juo.

Straipsnis parengtas – Švaros paslauga