Mėnesio archyvas: 2014 m. kovo mėn.

Kreditas internetu: kaip pasiimti ir grąžinti?

Kreditas internetu – vienas patogiausių būdų pasiskolinti, kai netikėtai pritrūksta pinigų būtinoms išlaidoms. Vis dėlto, gana dažnai iškyla elementarus klausimas – kaip pasiimti kreditą ir kaip jį grąžinti?

Pirmiausia jums reiktų išsirinkti kreditus teikiančią bendrovę – šiandien jų egzistuoja tikrai nemažai, taigi, galite palyginti skirtingų įmonių siūlomus įkainius bei sąlygas, ir išsirinkti jums tinkamiausią variantą. atkreipkite dmeį į tai, kiek kainuoja kreditas, taip pat išsiaiškinkite, kokiam terminui jis gali būti suteikiamas ir ar yra galimybė jį prasitęsti.

Kai išsirinksite tokį variantą, kuris pateisins jūsų asmeninius lūkesčius, jums reikės prisiregistruoti bendrovės internetiniame puslapyje. Čia jums reikės užpildyti anketą, kurioje nurodysite savo asmeninius duomenis, taippat ir darbovietės duomenis, paminėsite turimus įsiskolinimus (jei tokių yra). Paprastai kreditai teikiami pilnamečiams Lietuvos piliečiams, kurie gauna reguliarias pajamas ir neturi pradelstų įsiskolinimų. Šie duomenys bus tikrinami, kad būtų galima įvertinti kliento mokumą, taigi, labai svarbu, kad duomenis užpildytumėte teisingai.

Skaityti toliau